Ana-Maria avea vârsta de 34 de ani și locuia în Olanda. Femeia era căsătorită din anul 2022 cu Gabriel Vasiliu, fost concurent la emisiunea "Puterea Dragostei".

Femeia se afla singură în casa din Olanda, când a fost atacată, duminică. Ana-Maria a fost ucisă într-un mod brutal de atacatori, iar sora acesteia a fost chemată din Spania pentru a-i recunoaște cadavrul.

La câteva zile de la moartea tragică, principalii suspecți au fost identificați și arestați, potrivit informațiilor transmise de noordhollandsdagblad.nl.

Suspecții în cazul crimei Anei-Maria, soția fostului concurent de la "Puterea Dragostei", arestați

Potrivit sursei citate anterior, este vorba despre trei bărbați. Aceștia au fost identificați de autoritățile olandeze și trimiși în arest preventiv, fiind considerați principali suspecți în cazul crimei Anei-Maria Vasiliu.

Doi dintre presupușii criminali sunt din Amsterdam și au vârsta de 19, respectiv 30 de ani. Al treilea suspect este din Amstelveen și are vârsta de 51 de ani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Autoritățile olandeze continuă cercetările pentru a stabili, cu exactitate, circumstanțele în care Ana-Maria a fost omorâtă. Polițiștii din Olanda ar fi declarat că nu vor mai oferi detalii din anchetă.

Citește și: Ce mesaje îi trimitea Gabriel Vasiliu, fost concurent "Puterea Dragostei", soției sale, Ana-Maria, ucisă cu sânge rece în Olanda? Detalii șocante despre relația celor doi ies la iveală

Principalii suspecții în cazul crimei Anei-Maria au fost arestați

[Sursa foto: Rețele sociale]

Familia lui Gabriel nu știe detalii despre moartea Anei-Maria

Daiana Marcu, o tânără cu care Gabriel Vasiliu ar fi avut o relație de prietenie în cadrul emisunii "Puterea Dragostei", a rămas șocată de tragedia care s-a abătut asupra acestuia. Tânăra i-a contact familia, care i-a mărturisit că nu știe detalii despre caz, având la cunoștință doar că Ana-Maria a fost omorâtă. Aceasta a declarat că Gabriel își iubea foarte tare soția și este distrus.

Citeste si: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Gabriel era un băiat foarte bun, cu mult bun simț. Noi am avut mai mult o relație de prietenie în timpul emisiunii de la Kanal D. Am mai vorbit o perioadă după ce am ieșit de la Puterea Dragostei. Am rămas șocată când am auzit de acest deces. Nu o ştiam personal pe soția lui, însă ce s-a întâmplat este înfiorător. Astăzi, am luat legătura cu mama lui și am aflat că el este arestat.

Familia lui Gabriel nu știe detalii despre moartea soției acestuia. Doar că a decedat și nimic mai mult, momentan. Nu am idee dacă ei au mai păstrat legătura după separare. Mă refer aici la condamnarea lui. Nu mi-a zis nimic. Mama lui plângea. Nu este ușor. Gabi este distrus și el. A iubit-o foarte mult. El și-a dorit acestă familie. Îi transmit condoleanțe și să fie puternic! Apropiații lui cu siguranță îi vor fi alături și îl vor susține, a declarat Daiana Marcu, potrivit fanatik.ro.

Gabriel Vasiliu, soțul Anei-Maria, se află încarcerat, condamndat la trei ani de închisoare pentru trafic de persoane și cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si