UPDATE- Ahmed Sami El Bourkadi a fost adus în ţară

Cel care se presupune că ar fi comis dublul asasinat de la Iaşi a fost transportat în țară cu avionul. Tânărul a fost prins de oamenii legii în Italia, la Roma.

Citeste si: VIDEO| Individul din Iași care a abuzat 4 tinere și a încercat să atace și o a cincea femeie a primit o sentință record din partea magistraților

Marocanul Ahmed Sami El Bourkadi este, până în prezent, suspectul principal în cazul studenților uciși în mod violent, săptămâna trecută la Iași.

Acesta a ajuns în jurul orei 18:00 pe Aeroportul din Otopeni. De aici, suspectul va fi transportat cu o mașină la Iași, unde va fi prezentat în fața Tribunalul din Iași pentru confirmarea mandatului și după care, în arest. 

Tânărul plecat cu o tânără, la scurt timp după ce ar fi comis dublul asasinat, în Roma. Acolo a fost prins de oamenii legii și umează să se stabilească dacă fata are sau nu vreo implicare în acest dosar. Încă nu se știe de ce Ahmed Sami El Bourkadi i-ar fi ucis pe cei doi studenți, dar potrivit unor surse este posibil să fi fost vorba de o răzbunare.

Citeste si: O profesoară de biologie din Buzău s-a prăbușit sub catedră după o farsă a elevilor

Știrea inițială 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tânărul va fi audiat  de către anchetatori de cum ajunge în România. Ahmed va ateriza cu o aeronavă la București și va fi fost escortat la Iași și dus în arestul poliției.

Marocanul, care este originar din Canada, este bănuit că și-a ucis colegul de la facultate, dar și pe iubita acestuia. Individul a plecat la Roma, chiar în ziua în care au fost găsite cadavrele, într-un cartier mărginaș din Iași.

Citeste si: Victimele dublei crime au luptat cu agresorul

Ce a transmis marocanul Ahmed Sami El Bourkadi

Bărbatul a anunțat, prin avocata lui Raluca Andrei, că este nevinovat. Astăzi, el va fi dus în fața judecătorilor care vor dezbate contestația lui la măsura arestului preventiv. Deși afirmă că nu are legătură cu această dublă crimă, individul nu a explicat de ce a plecat la Roma, de ce și-a schimbat look-ul, respectiv de ce s-a tuns, a renunțat la barbă și și-a pus ochelari.

Citeste si: VIDEO| Detalii înfiorătoare în cazul crimei studenților de la Iași: „Moartea a fost foarte violentă”

„Varianta lui e că avea aceste bilete achiziţionate din urmă cu trei săptămâni – un city break la Roma. Faptul că avea biletul către România achiziţionat.

În momentul în care a fost identificat de carabinieri, el nu a încercat să se sustragă.

El era în drum spre România. A aflat din Italia că e cercetat şi căutat pentru aceste fapte.

Şi-a contactat familia şi a spus că vrea să vină cât mai repede şi urma bineînţeles să se întoarcă în România. O persoană care ar fi vinovată, mă gândesc, fiind cetăţean canadian, având rude, familia în Maroc, ar fi căutat să fugă şi să aleagă alte destinaţii.

Nu s-ar fi gândit să ajungă în România unde era suspectul numărul unu pentru dublul asasinat”, a declarat Raluca Andrei, avocata lui Ahmed Sami El Bourkadi, presupusului criminal din cazul dublului asasinat de la Iași”, pentru România TV.

principalul-suspect-din-cazul-dublului-asasinat-de-la-iasi-a-ajuns-in-romania-ce-a-declarat-ahmed-sami-el-bourkadi

Ce a declarat criminalul marocan în fața anchetatorilor?!

[Sursa foto: Google]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ahmed Sami El Bourkadi, este acuzat că și-a ucis colegul cu 17 lovituri de cuțit, iar pe tânără cu 33. După teribila faptă, el a fugit în Italia alături de iubita sa. În prezent, nu se știe dacă tânăra este și ea implicată în comiterea celor două crime.

Citeste si: Marocanul suspectat de dubla crimă de la Iași, extrădat din Italia. Când va ajunge în România

Conform Poliției, tragedia s-a produs pe 9 decembrie 2021. Cadavrele lui Jiynah Youssef, cetățean marocan, şi iubita lui, Ioana-Vanesa Burlacu au fost descoperite două zile mai târziu.

Anchetatorii nu au aflat încă de ce s-a ajuns la comiterea celor două crime, sunt luate în considerare mai multe ipoteze, între care conflictul spontan sau o posibilă răzbunare.

Citeste si: Un italian și-a ucis iubita româncă cu 30 de lovituri de cuțit, iar mai apoi s-a sinucis. Criminalul Mihaelei a sărit de la etajul spitalului, unde era internat

VIDEO- Suspectul dublei crime, adus în țară 

Citeste si: Constanța: Ședinţe de consiliere psihopedagogică copiilor şi părinţilor care au avut de suferit în urma incendiului de la blocul din municipiu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si