Tribunalul a decis ca principalul suspect în cazul crimei Marinei Gavril, medicul stomatolog ucis în propriul cabinet în urmă cu două săptămâni, să rămână în spatele gratiilor.

Principalul suspect în cazul crimei din Brăila rămâne în spatele gratiilor

Suspectul a primit măsura arestului preventiv pe data de 21 iulie, dar a contestat-o în instanță. Astăzi, judecătorii au respins cererea, fiind considerată nefondată, informează jurnalbr.ro.

“Respinge, ca fiind nefondată, contestația formulată de inculpatul Mihai Maricel”, se arată în soluția instanței. 

Mihai Maricel, în vârstă de 39 de ani, este considerat principalul suspect în cazul crimei Marimei Gavril. Bărbatul a fost reținut la patru zile de la odioasa crimă, după ce a fost observat intrând și ieșind din cabinetul doctoriței în ziua tragediei. Mai mult decât atât, în casa mamei sale, autoritățile au găsit un cuțit cu lama de 17 cm, care se afla la laborator pentru studiere.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Citește și: Noi descoperiri care complică crima din Brăila! Marina Gavril, ucisă pentru neplata taxei de protecție mafiei de peste Prut?! A fost descoperită o nouă probă ADN sub unghiile femeii

Bărbatul susține că este nevinovat. Acesta a declarat că s-a prezentat la cabinetul Marinei în ziua tragediei pentru că îl durea măseaua și dorea să scape de aceasta problemă. Doctorița i-ar fi spus că măseaua prezintă o infecție și că are nevoie de o programare pentru a-i prescrie un tratament, urmând apoi tratarea corespunzătoare sau extracția.

Familia suspectului susține nevinovăția acestuia. Astăzi, în momentul în care suspectul era urcat în autospeciala de poliție, mama bărbatului striga către acesta să aibă încredere în justiție. Femeia își îndemna copilul să spună doar adevărul și să aibă răbdare că i se va face dreptate.

"Ai grijă de tine. Să nu-ți faci griji, mamă, că tu nu ești vinovat. Spune tu numai și numai adevărul, mamă. Ce știi. N-ai nicio grijă că legea îți face, justiția îți face dreptate, mamă", striga pe fundal mama suspectului, în timp ce acesta era urcat în autospeciala poliției, conform aceleiași surse.

Citește și: „Durere mare” Ei sunt părinții Marinei Gavril, doctorița ucisă cu sânge rece în Brăila! Primul și singurul mesaj sfâșietor pe care femeia l-a postat după ce fiica i-a fost omorâtă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si