Principalul suspect în cazul dublei crime din Timișoara a fost depistat de oamenii legii în zona gării din oraș, în apropierea clădirii în care locuiește mama sa.

Bărbatul are 38 de ani. El ar fi stat în chirie chiar în blocul unde era administrator femeia de 78 de ani care a fost înjunghiată mortal, în cursul serii de marți. Încă de când s-a mutat în imobil, bărbatul ar fi lăsat datorii la întreținere.

După două zile de căutări, polițiștii din Timișoara l-au prins pe principalul suspect.

Unde s-a ascuns suspectul în cazul dublei crime?

Bărbatul a fost prins la aproximativ un kilometru de casa mamei sale. Anchetatorii i-au pus primele întrebări iar individul și-a recunoscut fapt, scrie stirileprotv.ro

Citește și: FOTO- Principalul suspect în cazul dublei crime din Timișoara s-ar fi cunoscut cu victimele. El va fi dus, vineri, la audieri

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul a fost acasă la mama sa în cursul zilei de joi, pentru câteva ore. Oamenii legii au făcut percheziții în acel apartament, însă nu l-au găsit pe făptaș.

Bărbatul ar fi acumulat datorii de peste 2.000 de lei la întreținere, în chiria în care ar fi stat, apoi s-ar fi mutat și nu ar mai fi plătit nimic. Femeia de 78 de ani, ucisă marți seara, ar fi pus de la ea banii, ca blocul să nu rămână fără utilități.

Joi, la audieri a fost chemat și tatăl suspectului. Bărbatul a mărturisit reporterilor că a stat 10 minute acasă, nu a fost agitat, nu avea probleme si nu era violent.

Familia victimelor a venit de urgenţă în ţară.

În timpul atacului sângeros, bătrânii vorbeau cu nepotul lor minor la telefon

Cei doi soți de 75 si 78 de ani vorbeau la telefon cu nepoțelul lor minor atunci când s-a petrecut tragedia. Copilul se afla în Germania.

Citește și: Criminalul din Timișoara se cunoștea cu victimele sale. Ce spune un specialist criminolog despre acesta

„Vorbeau la telefon, pur și simplu, și la un moment bunica a zis a intrat cineva peste noi și telefonul a rămas deschis și s-au auzit sunete, galagie...”, a spus avocata familiei victimelor, potrivit sursei citate anterior.

„A fost cu premeditare, sunt convinsă. Au fost urmăriți”, a spus o vecină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si