Potrivit adevarul.ro, in 2006, Razvan Rentea era angajat in cadrul ISU "Somes" Satu Mare, acolo unde a stat 5 ani. In 2011, a cazut testul psihologic si exista si suspiciuni asupra sa cum ca ar fi furat portofelul unei colege de serviciu in perioada in care activa in cadrul ISU. In 2016 a incercat din nou sa acceada in structura militara, dar fara succes, fiind respins din nou la testul psihologic.

In perioada 2011- 2017, Razvan Rentea a activat ca ospatar in mai multe restaurante din Satu Mare. Acesta a fost dat afara de la unul din locurile de munca dupa ce si-ar fi agresat sexual colegele de munca.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Am lucrat cu el la un eveniment la restaurant si ospatarii mai vechi ne-au recomandat sa

nu ne lasam portofelele si bunurile in vestiar, ca au auzit despre el ca are renume ca ar sustrage bunuri", povesteste o alta persoana care a lucrat alaturi de Razvan Rentea.

"Eu l-am dat afara dupa numai trei saptamani de cand lucra la mine. Personal nu era baiat rau, era sociabil si ii placea sa fie in centrul atenţiei. Dar s-au plans fetele de el, unei ospatare i-a propus sa intreţina relaţii sexuale intr-o incapere retrasa din restaurant, iar bucatareasa s-a plans ca o tot prindea de sani", afirma un fost angajator al barbatului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si