Nicholas De Roumanie Medforth-Mills precizeaza, intr-un comunicat postat pe pagina sa de socializare, ca i-a cerut Nicoletei Cirjan, mama presupusului sau copil, sa mearga la Insitutul de Medicina Legala „Mina Minovici”, pentru a face un test de paternitate. Potrivit acestuia, mama copilului nu a dat curs solicitarii si nici nu a fost declansat un proces civil de stabilire a paternitatii.

Principele Nicolae (in mijloc), la o competitie sportiva, alaturi de Nicoleta
Principele Nicolae (in mijloc), la o competitie sportiva, alaturi de Nicoleta

Din acest motiv, principele Nicolae a facut, in data de 3 septembrie, o ultima solicitare pentru stabilirea paternitatii. 
El spune ca, daca in urma testului ADN va rezulta ca este tatal copilului, isi va asuma toate obligatiile legale.

In lipsa unei hotarari judecatoresti definitive de stabilire a paternitatii, Nicolae spune ca afirmatiile Nicoletei Cirjan sunt nefondate.

Nicoleta Cirjan a nascut in ianuarie 2016 o fetita, botezata Iris Anna. tanara a lasat sa se inteleaga ca tatl copilului ei este Principele Nicolae, pe care l-a cunoscut in campaniile sale umanitare si cu care ar fi avut o scurta relatie. In plus, cei doi tineri au si o pasiune comuna pentru sport, ei participand la competitii cicliste.
Tanara a nascut o fetita in ianuarie
Tanara a nascut o fetita in ianuarie


In toamna anului trecut, principele a parasit Romania dupa ce a fost exclsu din linia de succesiune a Casei Regale Din comunicatul de presa al Casei Regale cu privire la aceasta decizie, reiese ca excluderea are legatura cu stilul de viata al principelui, iar presupusa paternitate a fost unul din motivele vehiculate in presa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si