Close sidebar
Close sidebar

Principele Nicolae, primele imagini de la casatoria cu iubita sa, Alina Binder? Fotografiile au fost distribuite de monarhisti

"Principele Nicolae, primele imagini de la casatoria cu iubita lui, Alina Binder". Asa sunt distribuite de regalisti cateva imagini realizate de curand de cuplu.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a anuntat inca din vara anului trecut ca s-a logodit cu Alina Binder, precizand ca nunta va avea loc in vara lui 2018. Apoi, la inmormantarea Regelui Mihai, in decembrie 2017, Nicolae si Alina Binder au fost prezentati ca sot si sotie. Asa s-a nascut ideea ca acestia s-au casatorit in secret.

In ultimele zile, pe paginile de socializare ale unor cunoscuti monarhisti, au aparut mai multe imagini cu Pincipele Nicolae si Alina Binder, dintr-o sedinta foto despre care se spune ca este facuta la cununia civila a celor doi. Aceasta ar fi avut loc in urma cu cateva saptamani, la Palatul Spayer din Bucuresti, conform newsteam.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Imaginile din sedinta foto, in care Alina poarta doua tinute elegante, dar si ie, au fost publicate pe portalul profimedia.cz si distribuite apoi pe paginile de socializare ale mai multor monarhisti, unii dintre ei adaugand si mesaje de genul: “Asteptam o nunta regala de nivel national, dar si european pentru ASR Principele Nicolae din Familia Regala Romana si perechea Sa, distinsa Alina Maria Binder in anul Centenarului Marii Uniri”.

Nepotul regelui Mihai a fost in urma cu doi ani in mijlocul unui scandal, dupa ce Familia Regala i-a retras titlul de principe si l-a scos din lista de succesiune la tron. Motivul invocat a fost faptul ca Nicolae ar fi tatal unei fetite pe care nu ar vrea sa o recunoasca.

Nici dupa anuntul logodnei sale, Familia Regala nu a renuntat la “pedeapsa”, iar in noiembrie anul trecut, cu cateva saptamani inainte ca regele sa moara, Nicolae nu a fost lasat sa intre in resedinta bunicului sau din Elvetia.

A fost insa alaturi de mama sa si de matusile lui la ceremoniile funerare din Romania ale Regelui Mihai. Atunci, s-a spus ca intre timp principele Nicolae s-a casatorit cu iubita sa, iar primele imagini ar fi aparut acum.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI