Conform publicatiei “Cotidianul”, ascensiunea militara a Principelul Radu a inceput in 2002, si in doar patru ani a ajuns de la gradul de locotenent major in rezerva la cel de colonel activ. Asta in timp ce, un ofiter obsnuit obtine un grad pe cincinal.

La 16 iunie 2005, Ministerul Apararii Nationale (MApN) anunta ca Alteta sa Radu, principe de Hohenzollern-Veringen, a devenit ofiter activ, cu grad de colonel.

Reprezentantii ministerului afirmau ca principele a fost chemat din rezerva ca “o consecinta a eforturilor depuse de Alteta sa pe timpul campaniei de integrare a Romaniei in structurile euroatlantice“, arata aceeasi publicatie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De altfel, in perioada in care a lucrat pentru Guvernul Romaniei, si a

trebuit sa-si depuna declaratia de avere, fostul actor a mentionat la categoria venituri pentru anul 2007, o indemnizatie de la MApN de 10.080 de lei pe an, adica aproximativ 840 de lei pe luna.

De atunci insa indemnizatiile au tot crescut, iar acum, conform grilei de salarizare a MApN, indemnizatia unui colonel pleaca de la 2.500 de lei pe luna, bani pe care cel mai probabil ca-i primeste lunar si sotul Principesei Margareta.

foto: romaniaregala.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si