Principesa Margareta, cea mai mare fiica a Regelui Mihai, a avut o viata sentimentala discreta pana la casatoria din 1996, cu Radu Duda. Au existat zvonuri ca ea ar fi avut o legatura cu Valentin Ceausescu, in sa chiar Margareta le-a infirmat, spunand ca au fost lansate de Securitate pentru a pata imaginea Casei Regale a Romaniei. In schimb, Margareta a fost protagonista unei alte povesti cu iz sentimental, publicate de revista spaniola “Hola” in 1974, atunci cand fiica Regelui Mihai avea doar 24 de ani si traia in Marea Britanie.

Margareta absolvise Universitatea din Edinburgh si colabora cu cateva institutii de invatamant superior si se afla in cercul de cunoscuti ai Printului Charles, fiul reginei Elisabeta a II-a. “Zvonuri despre Margareta de România drept posibilă aleasă a Prinţului Charles al Angliei”, scria revista Hola.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

“Charles şi Margareta s-au întâlnit în cadrul unor evenimente sociale recente şi au stat îndelung de vorbă”, mai dezvaluia revista spaniola. “Margareta a fost primită de mai multe ori de Regina Elisabeta la palatul Buckingham, dar şi în alte reşedinţe ale suveranei…Charles al Angliei şi Principesa Margareta de România s-au întâlnit recent în cadrul mai multor evenimente sociale şi, după ce au stat îndelung de vorbă, au descoperit că au multe gusturi şi înclinaţii în comun.

Şi, cel mai important, potrivit unor surse apropiate Curţii engleze, este că Regina Elisabeta nu ar avea nimic de obiectat la o eventuală logodnă dintre fiul său şi fata cea mare a Regelui Mihai", dezvaluia Hola.

Pana la urma, legatura dintre Charles si Margareta nu a evoluat spre o logodna, insa cei doi au ramas in relatii apropiate, ei intalnindu-se de fiecare data cand printul venea in vizita in Romania.

Charles s-a insurat, in 1981, cu Printesa Diana, insa cei doi au divortat dupa 15 ani de casnicie, cu 2 ani inainte ca Diana sa moara intr-un accident rutier. Ulerior, Charles s-a insurat cu Camilla Parker Bowles.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si