Close sidebar
Close sidebar

Principesa Margareta, candidata la alegerile prezidentiale din 2019! Un jurnalist lanseaza o ipoteza socanta

Principesa Margareta ar putea candida la alegerile din 2019, crede un jurnalist de la noi. Potrivit speculatiilor lansate de Bogdan Tiberiu Iacob pe blogul sau, fiica Regelui Mihai ca vom auzi de „Regina” Margareta, candidatul prezidential al PSD”.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Doar naivii ar putea crede ca e posibil, in viitorul apropiat, transformarea Romaniei in monarhie. Sondajele arata un sprijin de maxim 20% pentru regalitate, iar procedurile ar fi, oricum, extrem de greoaie. Ideea referendumului aruncata pe piata de PSD e praf in ochi, nici Constitutia, nici legea referendumului nu permit asemenea tema. E nevoie de transformarea parlamentului in adunare constituanta, de o noua Constitutie, de vreo doua referendumuri distincte etc.

Sa fim seriosi, e un pod mult prea indepartat. Asta nu inseamna ca monarhia nu poate fi bagata in jocuri politice grele, insa.(...) in 2004, negocierile privind candidatura Margaretei pe listele taraniste de Senat au esuat, candidatura lui Duda la presedintie a fost aspru criticata, iar Ion Diaconescu dezvaluia, nu mult inainte sa moara, intr-un interviu, ca Regele nu l-a mai sunat de prin 1996 sa-i spuna <<La multi ani>> de ziua lui, spre deosebire de Ion Iliescu.

<<Monarhia e o relicva>> conchidea batrinul taranist”, a scris jurnalistul, pe inpolitics.ro.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

El este convins ca Principesa Margareta va fi surpriza alegerilor din 2019: „PSD ia in calcul, conform unor informatii care se vehiculeaza de ceva vreme, o candidatura a Margaretei la prezidentiale, daca nu va gasi pina atunci o solutie mai viabila la spinoasa problema a unui candidat ”intern”.Prima mare drama a social-democratilor e ca in 2019 se vor implini 15 ani de cind au terminat-o cu sefia statului.

(...) Cit a trait batrinul Rege, Margareta nu prea a avut spor sa faca pasul mare spre politica in mod direct, ci doar prin intermediul sotului; de acum, drumul e liber”.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI