Alaturi le-a fost Principesa Maria. Cei mici au invatat-o pe Alteta Sa Regala sa cante la toba, sa picteze globulete iar la final au impodobit bradul impreuna.

Principesa Maria a vizitat un centru de zi unde invata, mananca si isi petrec cateva ore pe zi copiii proveniti din familii sarace din Ploiesti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Prezenta Altetei sale regale i-a incantat pe micutii incercati de soarta .Ei au invatat-o pe principesa sa cante la tobe si au invitat-o pe sa decoreze globuri si sa impodobeasca bradul.

Inainte sa plece, fiica cea mica a Regelui Mihai a primit un cadou din partea copiilor, dar si imbratisari calduroase.

Copiii care ajung la centrul de zi Casa Cristina sunt ajutati sa continue scoala pana la varsta majoratului. In acest fel si familiile lor sunt sustinute pentru a preveni abandonul scolar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si