Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Tunisia, a fost prins de polițiștii români, pe Aeroportul Internațional "Henri Coandă" din București. Acesta a fost reținut după ce, pe numele lui, se afla o acuzare de trafic de droguri emisă în Italia. 

Acuzat în Italia, reținut în România

Polițiștii români au reușit să rețină un bărbat tunisian de 43 de ani, vineri, la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport "Henri Coandă".

Bărbatul, ce cetățenie tunisiană, a fost acuzat în Italia pentru trafic de droguri.

Potrivit informațiilor transmise de Poliția Română, se pare că bărbatul avea un mandat european de arestare pentru infracțiunea de trafic ilicit de droguri și sucstanțe psihotrope. 

"Pe numele acestuia, autorităţile din Italia au emis, la data de 16 septembrie 2019, un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de trafic ilicit de droguri şi substanţe psihotrope. Bărbatul a fost reţinut şi apoi predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov. Ulterior, acesta va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, în vederea dispunerii măsurilor legale", a transmis Poliţia Română.

Bărbat tunisian reținut pentru trafic de droguri

Bărbat tunisian reținut pentru trafic de droguri

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Poliția Română a mai transmis că Biroul Sirene România a solicitat Biroului Sirene din Italia, traducerea mandatului european de arestare pentru a fi transmis către Parchetul de pe Lângă Curtea de Apel Bucureşti.

Procedura de arestare sub acuzare în mandat european a bărbatului tunisian este în proces de desfășurare.

Citește și: Shakira, față în față cu judecătorii, pentru a doua oară. Cântăreața este acuzată de evaziune fiscală

Doi bărbați din Oradea, acuzați de trafic de droguri

În municipiul Oradea, polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., Serviciul Teritorial Oradea, au prins în flagrant delict un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce ar fi încercat să comercializeze 47 de grame de pulbere cristalizată 3CMC, identificat ca fiind drog de mare risc. În autoturismul acestuia ar fi fost găsite mai multe substanțe ilegale.

Poițiștii au identificat și un bărbat de 27 de ani, prins în timp ce încerca să comercializeze 150 de grame de pulbere cristalizată 3CMC. Autoritățile anchetează dacă între cei doi bărbați există posibilitatea unei grupări infracționale.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ambii bărbați au fost reținuți de autorități și urmează să fie judecați conform procedurilor legale.

Citește și: Azilele groazei. Tot ce trebuie să știi despre cazul care a revoltat întreaga Românie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si