Close sidebar
Close sidebar

Prins drogat și fără permis la volan, a primit persiunea polițiștilor de a continua să șofeze, prin județ

Un "șofer" de 18 ani, din Satu Mare, a fost lăsat să circule pe șoselele din județ, în ciuda faptului că se afla sub influența substanțelor interzise. Tânărul se afla la volan, fără a deține un permis de conducere.

Elena Tasca,

Prins drogat și fără permis la volan, a primit persiunea polițiștilor de a continua să șofeze, prin județ

[Sursa foto: Facebook- Politia Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost oprit în trafic de polițiști. În urma procedurilor efectuate, s-a descoperit că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive și nu avea permis de conducere. Totuși, polițiștii nu l-au reținut și i-au permis să-și continue drumul.

Prins în fapt și lăsat să scape

Un tânăr de 18 ani, care conducea fără permis și sub influența substanțelor psihoactive, a fost prins de polițiști, pe o șosea din Satu Mare.

În urma controlului rutier, polițiștii, care au observat că nu avea permis de conducere și se afla sub influența unor substanțe, a fost lăsat să circule pe străzile din județ.

Cazul lui a ajuns la tribunal, iar judecătorul l-a lăsat în libertate, șoferul făcând promisiunea că se va lăsa de droguri.

Potrivti presasm.ro, tânărul a fost oprit de polițiștii rutieri pe Drumul Național 1C. Acesta a fost interceptat și de radar, circulând cu o viteză de 135 km/oră, pe o limită de 100 km/oră.

Poliţiștii l-au testat pe tânăr, cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru metamfetamină şi tetrahidricanabinol (THC).

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În urma analizelor de sânge a reieșit că rezultatul a fost pozitiv pentru substanţele Metamfetamine (mAMP) şi tetrahidricanabinol (THC).

Un "șofer" de 18 ani, din Satu Mare, a fost lăsat să circule pe șoselele din județ, în ciuda faptului că se afla sub influența subtanțelor interzise.

[Sursa foto: Facebook- Politia Română]

Citește și: VIDEO- În urma tragediei de la 2 Mai, elevii ar putea fi testați antidrog. "Dacă manifestă vizibil comportament caracteristic și doar cu acordul părinților"

Tânărul nu a fost pedepsit de lege

În urma incidentului, tânărul prins fără permis și sub influența drogurilor, la volan, a recunoscut faptele de care era acuzat.

El a mărturisit că nu deține permis de conducere și că a consumat 10 grame de substanţă mAMP şi a fumat 2 grame de cannabis, în incinta unui club din Satu Mare.

Tânărul a promis căva renunța la consumul substanțelor psihoactive, iar instanta a hotărât ca tânărului să i se aplice doar sancțiunea de luare a măsurii educative pe o durată de 4 luni.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tânărul se afla la volan, fără a deține un permis de conducere.

[Sursa foto: Facebook- Politia Română]

"Drept urmare, instanța aduce la cunoștința petentului că hotărârea pe care a luat-o în privinta renunţării la consumul de substanțe psihoactive este una lăudabilă care va duce la reintegrarea sa şi va permite inculpatului să caute şi să presteze activitati în cadrul unui loc de muncă pe care îl va găsi. Pe de altă parte, instanta reţine că acest eveniment rutier reprezintă un caz izolat în conduita inculpatului, aspect ce diminuează periculozitatea acestuia", a fost decizia instanței, potrivit presasm.ro.

Citește și: VIDEO- 2 Mai- Măsuri timide la 11 zile după tragedie. "Orice persoană este considerată nevinovată până la proba contrarie"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI