Close sidebar
Close sidebar

Printesa Leia si-a prezis moartea

Actrita Carrie Fisher, care a incetat din viata in urma unui infarct in avionul care a o transporta de la Londra la Los Angeles, anul trecut in noiembrie, stia cand va muri. Fisher a scris pe o carte postala care o infatisa ca printesa Leia ca va muri inainte de februarie 2017, relateaza online ziarul ABC, preluat de Agerpres.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aceasta surprinzatoare dezvaluire a fost facuta de cantaretul britanic James Blunt, 42 de ani, care a locuit in casa vedetei din "Star Wars" in perioada cand a inregistrat primul sau album "Back to Bedlam".

"Carrie a lipit vederea in care aparea ca printesa Leia pe usa camerei mele cu data nasterii si a mortii sale. imi amintesc impresia puternica pe care mi-a facut-o aceasta poza pentru ca mi s-a parut prea curand", a declarat Blunt ziarului Sunday Times.

Citeste si: Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”! Detalii sfâșietoare- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Jurnalul muncii fără oprire într-o fermă din Germania: "Tai ceapa 3 pe 3 cm. Nu există program, nu există de luni până vineri"- antena3.ro

Actrita l-a invitat pe cantaret sa stea in casa ei pe timpul inregistrarii albumului sau dupa ce s-au cunoscut la niste prieteni comuni din Los Angeles. Blunt a inregistrat marile sale hituri, precum "Goodbye My Lover", la pianul pe care Fisher il tinea in sala de baie. Prieteni timp de un deceniu, Carrie se considera mama americana a lui James si a devenit parte a familiei acestuia cand i-a botezat copilul.

Dezvaluirea ca Fisher a fost capabila sa-si prezica moartea este cu atat mai cutremuratoare cu cat actrita nu suferea de nicio boala incurabila si a murit cand de abia implinise 60 de ani.

in mod tragic ea a murit cu o saptamana inainte de mama sa, care nu a putut trece peste pierderea prematura a fiicei sale. Cele doua actrite au fost inmormantate in aceeasi zi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI