Close sidebar
Close sidebar

Printre rugaciuni, slujbe si impartasanie, parintele Mihai din Piatra Neamt pregateste si copiii pentru bacalaureat

Printre rugaciuni, slujbe si impartasanie, parintele Mihai din Piatra Neamt isi face timp si pentru meditatii. Preotul sarguincios ii pregateste chiar in casa Domnului pe copii, pentru Bacalaureat. Iar pretul cerut de dascalul imbracat in vesminte preotesti este dorinta lor de a invata.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Copiii sunt atenti la fiecare cuvant al dascalului imbracat in straie bisericesti. La masa asezata in mijlocul Casei Domnului, inconjurati de icoane si miros de mir, elevii de liceu se aduna in  fiecare zi de Vineri, inainte ca soarele sa apuna.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Preotul Mihai, care este si profesor, ii ajuta sa desluseasca tainele Limbii si Literaturii Romane. Ii asteapta un examen important, cel al maturitatii.

Parintele Mihai nu cere bani in schimbul orelor de pregatire.

Pe masura ce timpul trece, tot mai multi elevi de la liceele din Piatra Neamt vin la meditatiile tinute de slujitorul Domnului.

Iar bucuria elevilor este rasplata preotului.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI