Florin Morariu a salvat de la moarte 20 de persoane adapostindu-le in brutaria in care lucra si l-a atacat pe unul dintre teroristi.

Printul Harry a tinut sa-i intalneasca si sa le multumeasca tuturor persoanelor care dat o mana de ajutor in timpul atacului, care a instalat teroare pe strazile Londrei, din noaptea de 3 iunie, noteaza Daily Mail. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Eroul care a dovedit curaj in fata terorii", asa e numit brutarul roman, Florin Morariu, care nu s-a temut sa tina piept teroristilor care omorau oameni la Londra. 

" Era inspaimantator. Mi-era si mila de victime. Nu am stiut cum sa reactionez. M-am ganmdit ca deja sunt si eu in pericol  si am zis sa reactionez aruincand cu naveta in el", a povestit Florin. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si