Trăiești viața pe care ea nu a putut să o trăiască. Trăiești viața pe care ea și-a dorit-o pentru tine ”, i-ar fi spus femeia, despre care Harry spune că are puteri supranaturale, dar nu o numește vrăjitoare sau medium.

Detalii intime povestite de prințul Harry

Harry povestește că a simțit o energie în prezența femeii, care i-a mai spus că răspunsurile întrebările sale vor veni cu timpul.

Episodul în care povestește întâmplarea apare spre sfârșitul cărții de 400 de pagini, în contextul relatării despre căsătoria sa cu Meghan Markle și relațiile tensionate cu familia regală. Harry scrie despre mama sa și durerea pierderii ei pe parcursul cărții sale. 

Citește și: Prințul Harry a fost atacat de William

Tot în cartea sa, Prinţul Harry povestește că a fost bătut în 2019 de fratele său, William, moştenitorul coroanei, după o ceartă legată de căsătoria sa cu Meghan Markle. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Atunci, într-o discuţie între patru ochi cu Prinţul William, acesta din urmă ar fi spus despre Meghan Markle că este „dificilă”, „nepoliticoasă” şi „necioplită”.

La rândul său, Harry l-a acuzat pe William că nu face altceva decât să repete retorica din presa britanică în ceea ce o priveşte pe soţia sa. Ar fi urmat un schimb de insulte, iar cearta s-a mutat în bucătărie, unde Harry i-a oferit lui William un pahar de apă pentru a se calma.

Citește și: Meghan Markle are o intervenție estetică la picior. De ce a ajuns să apeleze la bisturiul medicului

Prințesa Diana a murit într-un accident de mașină la Paris, în 1997, când Harry avea 12 ani. Prințul Harry a spus că știa că este o șansă mare să fie vorba despre o înșelăciune, dar a mers oricum la această femeie, în urma recomandărilor unor prieteni de încredere, relatează The Guardian.

Cartea în care povestește acest fapt și oferă mai multe detalii se numește „Spare” (Rezervă) şi se referă la statutul său de „prinţ de rezervă” atunci când făcea parte din casa regală a Marii Britanii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si