Ultimele luni nu au fost deloc usoare pentru Paul al Romaniei. A fost si arestat in dosarul retrocedarii padurii Baneasa, este nevoit sa bata drumuri la Brasov pentru a fi judecat in dosarul de coruptie, iar pentru toate acestea, printul a gasit si vinovatul.

Mai exact, regele ar fi acela din pricina caruia el se afla in aceasta situatie nefericita, pentru ca nu i recunoaste dreptul de mostenitor.

„Lor le convine ca eu nu s recunoscut afara ca daca sunt recunoscut aici la Curtea Suprema cine seful casei regale? Eu sunt. Sunt innocent, dar am fost inconjurat de oameni care au vrut proprietatea mea”, a declarat printul Paul.

Unul dintre cei care ar fi ravnit la bunurile printului ar fi chiar Remus Truica. Altadata partener de afaceri al printului, in acest moment doar adversar in proces, fostul sef de cabinet al lui Adrian Nastase sufera si el din cauza acestei anchete.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De la delicatese scumpe, din tari exotice, a ajuns sa manance celebrii covrigi si sa bea doar sucuri acidulate si nesanatoase.

Asta chiar daca spune ca si-a schimbat stilul de viata.

Ca s-a lasat de lux ne e clar, dar iata ca pana si credinta l-a cam abandonat.

Nu cred nimic. Deja a devenit comun pentru toata lumea sa spuna ca are incredere in justitie. Chiar si eu am incredere n justitie dupa toata aceasta perioada”, a declarat Remus Truica.

In acest moment cei doi au obtinut de la judecatorii curtii de apel sa fie eliberati in arest la domiciliu. Insa decizia poate fi atacata cu recurs.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si