Spre exemplu, in Statele Unite, merele care sunt vandute in lunile de iarna sunt congelate in timp. Aceasta practica este posibil sa fie folosita si in statele europene.

In SUA, merele se culeg in lunile august si septembrie si pentru a rezista pe perioada unui an, ele sunt congelate in niste depozite uriase, acolo unde este o temperatura controlata de 1-2 grade pe toata perioada.

Merele ce urmeaza sa fie vandute ajung in zonele de destinatie avand o temperatura mai mica si un nivel scazut de oxigen, in jur de 25%. Acest lucru se face ca merele sa nu se strice.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Totusi, clientii nu ar trebui sa se sperie pentru ca merele isi pierd doar putin din aciditate, dar au acelasi gust si consistenta daca toate normele de pastrare sunt respectate ca la carte. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si