Se pare că planurile președintelui rus, Vladimir Putin, vor fi date peste cap acum, când s-ar putea să rămână fără soldați ruși.

Citeste si: Un incendiu violent a avut loc la fostul Combinat de Cauciuc Sintetic şi Produse Petrochimice din Bacău

Conform unui anunț publicat pe site-ul Dumei, se va lua o decizie cu privire la acest lucru, iar o astfel de decizie ar ajuta armata rusă să beneficieze de experiența militară și cunoștințele celor trecuți de 40 de ani.

Rusia vrea soldați cu vârste de peste 40 de ani

În cazul armelor de mare precizie, operarea acestora și a echipamentului militar necesită specialiști cu un ridicat grad de calificare. Experiența ne arată că astfel de specialiști se formează în jurul vârstei de 40-45 de ani”, se arată în comunicatul Dumei de stat a Rusiei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În prezent, legea rusă permite înrolarea doar pentru cetățenii ruși cu vârste între 18-40 de ani și a cetățenilor străini cu vârste de 18-30 de ani.

Citeste si: Vladimir Putin are o nepoată secretă al cărei tată este Igor Zelenski. Fiica dictatorului rus a călătorit de 50 de ori în decursul a 2 ani la Munchen

Armata rusă a suferit pierderi grele în cele aproape trei luni de război în Ucraina. Conform informațiilor furnizate de armata ucraineană, neconfirmate de ruși sau din surse independente, rușii au pierdut peste 28.000 de militari în această perioadă.

Ultimul bilanț oficial al pierderilor oferit de Moscova a fost pe 25 martie, când Moscova a confirmat că 1.315 militari ruși au fost uciși după o lună de război.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si