Concurenții din ” Casa Iubirii” sunt de părere că Robert și-a schimbat comportamentul față de Mihaela după ce au devenit un cuplu.

Robert este nervos pe Mihaela

Ionuț și Laurențiu au sărit în apărarea Mihaelei și sunt de părere că Robert s-a schimbat față de Mihaela de când formează un cuplu.

Citește și: Băieții din ”Casa Iubirii” sunt de părere că sentimentele lui George pentru Larisa nu sunt atât de puternice

„Nu mă justific în fața nimănui. Ai zis că o înțelegi, deci trebuie, de câte ori mă întâlnesc cu ea, să ne izolăm”,   a spus Robert, potrivit Kanald.ro.

„Eu îți spun sincer, Robert. Nu mai am nimic cu tine, dar îți spun sincer. De când ai intrat cu ea, într-un cuplu, nu mai ești la fel cum erai înainte”,  a spus Ionuț.

Citește și: Momente fierbinți în Casa Iubirii! Radu și Cristina s-au sărutat în văzul tuturor! Ce se întâmplă între cei doi concurenți: „Ești cu Cristina?”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Robert este de părere că Mihaela minte și că băieții sunt de partea ei. Aceasta este dezamăgită de comportamentul iubitului său.

Băieții din ”Casa Iubirii” sunt de părere că sentimentele lui George pentru Larisa nu sunt atât de puternice

O nouă controversă a fost iscată în casă, acolo unde sentimentele lui George pentru Larisa au fost puse la îndoială.

Citește și: VIDEO. Irina, noua concurentă din "Casa Iubirii", îi dă nota 3 lui Robert pentru caracter! Ce s-a întâmplat

Larisa a suferit un accident, fiind transportată la spital, iar în tot acest timp băieții susțin că George nu s-a arătat deloc ca fiind îngrijorat.

Concurentul susține că s-a interesat de starea de sănătate a Larisei, dar nu a vrut să-i pună ei prea multe întrebări pentru a nu o face să retrăiească acele clipe din spital.

Citește și: FOTO- Patrick s-a întors la Nona! Fostul concurent s-a dus direct în Republica Moldova după ce a fost eliminat din „Casa Iubirii”

Pe deasupra, Irina susține că George se află în topul ei, iar Bianca a văzut un mic interes din partea acestuia.

„Nu am făcut nimic. A venit fata, am interacționat cu ea(...) Pregăteam un joc, a venit Irina, nu am mai apucat să ne jucăm jocul”,   a spus George, potrivit Kanald.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si