Contra

In aceasta seara, Romania va intalni Suedia intr-un meci amical pe stadionul “Ion Oblemenco” din Craiova! Partida, desi nu este una oficiala, are o insemnatatea aparte pentru fiecare echipa in parte! Daca nordicii sunt calificati la Campionatul Mondial din Rusia din aceasta vara si testul cu reprezentatii tarii noastre este unul util, ei bine, si pentru Nationala lui Contra exista o motivatie!

Meciul Romania-Suedia reprezinta o revansa pentru celebrul sfert de finala de la Mondialele din America din 1994, atunci cand “Generatia de aur” a fost eliminata la penalty-uri!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Lot national

Din pacate, in ciuda faptului ca s-a anuntat o audienta uriasa in Banie, partida pare a sta sub semnul intrebarii! Azi de dimineata, la conferinta de presa, Cosmin Contra si o parte dintre jucatorii Nationalei s-au plans de starea terenului, care, din cauza conditiilor atmosferice, este una precara!

“Nu se poate juca fotbal pe un asemenea gazon! Sa speram insa ca pana la ora partidei, situatia se va remedia! Este foarte dificil sa intri pe un teren alunecos, risti accidentari serioase.

Totusi, am incredere ca organizatorii vor pune la punct detaliile si vom vedea o partida spectaculoasa”, a spus Contra!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si