Băieții Ilenei Ciuculete nu prea au motive de bucurie în anul care tocmai a început. Mugurel Sfetcu, fratele mai mare, a anunțat pe contul lui de socializare, că își caută de lucru. El este acordeonist și spune că este liber de contract în anul 2020.

”Liber de contract, anul 2020, acordeon, sonorizare, clapă (eventual voce)”, a scris Mugurel Sfetcu pe pagina lui de socializare.

Momentul este unul cum nu se poate mai prost, mai ales că luna ianuarie este cea mai slabă pentru artiști pentru că se organizează foarte puține spectacole după cele de Sărbători.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cornel Galeș se oferise să-i impresarieze pe băieții Ilenei Ciuculete

Anunțul lui Mugurel este unul destul de ciudat, mai ales că oficial, el face parte din aceeași formație cu fratele lui, Cristi, care este solist vocal. După moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș s-a oferit să impresarieze formația, mai ales că avea destulă experiență în domeniu, însă după cearta cu băieții soției sale, planurile au căzut.

Mugurel pare că acum încearcă să câștige câțiva bani și pe cont propriu.

Citeste si: Fiul Ilenei Ciuculete a fost dărâmat de Sărbători! Un cântăreţ de muzică populară care îi este amic are cancer, iar Mugurel Sfetcu se implică pentru strângerea banilor de tratament!

Citeste si: Cum l-a agățat Viviana pe Cornel Galeș! Dezvăluiri EXCLUSIVE!

Citeste si: Casa cântăreței Emilia Dorobanțu, în flăcări! Familia este îngrozită

Este o nouă veste proastă pentru cei doi copii ai interpretei, după ce procesul pentru averea mamei lor a intrat în impas din cauza morții neașteptate a lui Cornel Galeș. Cristi și Mugurel câștigaseră în instanță aproape 70.000 euro din moștenirea Ilenei Ciuculete, însă Galeș a apucat să facă apel înainte să moară. Acum, cei doi băieți așteaptă ca fiica lui Galeș să facă succesiunea pentru a mai avea speranțe la acești bani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si