Close sidebar
Close sidebar

Probleme mari pentru Maria Ghiorghiu! Prezicătoarea este acuzată de înşelăciune, însă ea susţine că e nevinovată ”Cei care mă acuzaţi pe nedrept cu aceste scrisori şi amulete sustinând ca ar veni de la mine, vă rog să dovediţi”

Probabil că Maria Ghiorghiu nu a prevăzut ce probleme îi va aduce celebritatea. Ea este acuzată acum de înşelăciune.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Maria Ghiorghiu este tare supărată şi le tot transmite fanilor ei, dar şi celor care îi citesc blogul că este nevionvată şi că cineva se foloseşte de numele şi de faima ei. Asta după ce mai multe persoane au acuzat-o de înşelăciune. Prezicătoarea a descoperit escrocheria după ce a primit mai multe mesaje în care I se spunea că în mai multe oraşe au fost distribuite plicuri cu scrisori în care Maria Ghiroghiu îndeamnă oamenii să cumpere diverse amulete sau cărţi cu ritualuri.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

”Am înţeles că în acest plic mare şi roşu se află poza mea şi multe alte imagini cu minem, una fiind cu un glob de cristal. Vă rog dacă primiţi astfel de plicuri să mi le trimiteţi mie pentru că doresc să strang dovezi şi să-I acţionez în judecată pe aceşti infractori. Vă rog din suflet nu cumpăraţi amulete sau alte produse în numele meu. Depuneţi plângere la poliţie.

Nu cumpăraţi! Voi cei care mă acuzaţi pe nedrept cu aceste scrisori şi amulete sustinând ca ar veni de la mine, vă rog să dovediţi”, a scris Maria Ghiorghiu supărată.

De altfel, ea a şi primit zilele trecute o scrisoare de la o femeie supărată, al cărui tată a murit după ce folosise produce cumpărate ca fiind trimise de Maria Ghiorghiu. Femeia dăduse mai bine de 200 de lei pe o sticulţă cu un lichid care se scria că este  ”untdelemn pentru bolile trupului” şi se pregătea să plătească alţi bani, peste 100 de lei pentru  ”lumânarea Familiei Fericite”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI