Rareş Bogdan a fost dat în judecată, alături de Realitatea Media, de deputatul Valeriu Steriu. Politicianul vrea să-l oblige pe realizatorul de televiziune, suspendat pentru moment de pe post, să-şi probeze afirmaţiile făcute în vara acestui an în legătură cu el.

În luna iulie, Rareş Bogdan a afirmat că Valeriu Steriu a încasat ”bani şi funcţii” pentru a pleca din PMP şi a se alătura PSD. ”Domnul Steriu, domnul Vali Steriu, fostul dumneavoastră coleg şi mă uit în cameră: a luat bani şi promisiunea că va fi preşedinte al Comisiei de Agricultură, ministru al Agriculturii, când va fi

schimbat Petre Daea, numai că pe Daea îl susţine Adrian Năstase şi Liviu Dragnea nu-şi permite să şi-l pună în cap pe Adrian Năastase în momentul ăsta. El şi Rovana Plumb sunt miniştrii lui Adrian Năstase în guvernul ăsta, dar domnul Steriu a luat bani pentru fiecare parlamentar din cei patru care au plecat de la PMP. Suma este de 50.000 euro cadou de parlamentar, pentru fiecare om trecut de la PMP la PSD, asta în afară de funcţii, locuri în Consilii de Administraţie pentru soţii, amante, practica uzuală. PSD vine şi cumpără la bucată, problema lui Steriu este că nici măcar nu le-a dat toţi banii oamenilor. A luat el o parte şi ălora le-a dat doar 30.000”, a spus Rareş Bogdan.

Steriu: ”Vom vedea dacă îi vom cere şi daune”

Câteva zile mai târziu a venit şi replica lui Valeriu Steriu, care a respins acuzaţiile şi a anunţat că va discuta cu avocaţii.

”Am urmărit şi eu declaraţiile domnului Rareş Bogdan. Analizez împreună cu avocaţii posibilitatea de a-l acţiona în judecată pentru că aceste acuzaţii sunt absurde, sunt ridicole. Mă voi sfătui cu avocaţii şi vom vedea dacă com cere şi daune din partea domnului Rareş Bogdan. Primul pas este cel al dreptului la replică pe care îl voi solicita”, a spus Steriu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pe 31 august, avocaţii lui Valeriu Steriu au depus la Tribunalul Bucureşti o chemare în instanţă pe numele lui Rareş Bogdan pentru ”acţiune în răspundere delictuală”. Primul termen nu a fost însă stabilit deşi au trecut aproape 3 luni de la acel moment.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si