Close sidebar
Close sidebar

Probleme pe aeroport din cauza viscolului şi a ninsorilor abundente! Avioanele au avut întârzieri semnificative

Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti (CNAB) anunţă că miercuri pot fi înregistrate întârzieri de până la 30 de minute din cauza operaţiunilor de degivrare a aeronavelor înainte de decolare.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Update

Întârzieri la plecări pe aeroportul Herni Coandă. Cursa Tarom către Hamburg are întârziere două or. Şi la sosiri lucrurile stau la fel de rău. Trei curse Tarom care trebuiau să vină de la Suceava, Chişinău şi Oradea au, de asemenea, întârzieri.

Potrivit CNAB, operarea aeronavelor se face în condiţii de iarnă. Se degivrează aeronavele înainte de decolare, ceea ce poate conduce la întârzieri de până la 30 de minute", anunţă compania.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

De asemenea, se intervine constant pentru deszăpezire la piste, platforme şi căi de rulare. Până la acestă oră nu sunt curse anulate.

17 judeţe sunt, miercuri, până la ora 20.00, sub cod galben de ninsori viscolite, depuneri de zăpadă, gheaţă şi intensificări ale vântului. În plus, de miercuri seară până vineri dimineaţă, vremea va fi deosebit de rece în toată ţara, iar în sud-est vântul va continua să aibă intensificări, spulberând zăpada.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI