Ionut de la Exatlon nu a castigat ultimele probe de la Exatlon din 18 februarie, si suparat, concurentul de la Razboinci le-a spus colegilor ca nu mai vrea sa intre in joc. De altfel, el a avut si cateva momente in care pare ca a cazut in depresie. Ionut are o frumoasa poveste de dragoste si ii e tare dor de sotie. 

Ionut “Jaguarul” de la Razboinici a marturisit in interviul luat in emisiune ca intr-adevar nu se simte prea bine. El sustine ca in echipa sa au fost facute mai multe bisericute, iar el nu vrea sa faca parte din niciuna.

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 

“Atmosfera in echipa mea nu este ok, eu nu o vad ok. Sunt cateva bisericute, desi toata lumea spune ca nu. Eu nu ma aflu in niciuna. Sunt singur. Vorbesc cu toata lumea, nu ma ascund. Daca am ceva de spus, spun in fata. Asa cred ca e mult mai bine. Am vazut ca de cand au venit cei trei, echipa m-a dat la o parte.

Nu m-am indepartat de echipa, ei m-au indepartat. Mie imi place sa fiu corect. Cum e jocul, asa e! Care e bun, sa mearga mai departe”, a spus Ionut, care pare ca este in depresie.

De altfel, la finalul jocului Exatlon din 18 februarie, Ionut si-a surprins colegii atunci cand a inceput sa planga de dorul sotiei sale.

Sursa: Wowbiz


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si