Initiativa oamenilor de sport si de afaceri, in frunte cu Simona Halep, de a scoate complexul sportiv din Cotroceni de sub administrarea Bancii Nationale Romane se loveste de o problema destul de serioasa. Acestia solicitasera instantei sa fie scutiti partial de taxa de timbru in valoare de 96.025 lei, insa magistratii au respins aceasta cerere. Imediat, Halep si partenerii ei au introdus o noua cerere, de reexaminare taxa timbru, aceasta urmand sa se judece pe 24 septembrie la Tribunalul Bucuresti.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Printre cei care au initiat actiunea impotriva Bancii Nationale, a Ministerului Finantelor Publice si a Ministerului Tineretului si Sportului se numara: Irina Begu, Horia Tecau, Marius Copil, George Cosac, Ilie Nastase, Ion Tiriac sau Andrei Pavel.

Acestia solicita scoaterea Arenelor BNR de sub administrarea Bancii Nationale, pentru ca acolo sa se poata face investitii astfel incat arena sa devina una moderna. Ei doresc trecerea arenelor in curtea Ministerului Tineretului si Sportului si transformarea acesteia intr-o academie de tenis. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si