Potrivit reprezentantilor Patriarhiei Romane, din cauza ploii, Procesiunea "Calea Sfintilor", care urma sa aiba loc marti, incepand cu ora 12.30, se amana pentru ziua de joi, la ora 17.00.

La ora 12.30, moastele Sfantului Cuvios Dimitrie cel  Nou si ale Sfantului Ierarh Nectarie vor fi scoase intr-o procesiune restransa, pentru a fi depuse la noul baldachin de pe Colina Patriarhiei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Marti, in Capitala incep manifestari religioase pentru sarbatoarea Sfantului Dimitrie cel nou, iar la ceremonii va lua parte si Patriarhul Moscovei si al intregii Rusii, PF Kirill, care va aduce la Bucuresti un fragment din moastele Sfantului Serafim de Sarov.

Vineri, de Sfantul Dimitrie cel Nou, Sfanta Liturghie va fi oficiata in Catedrala Patriarhala de catre Patriarhul Daniel, Patriarhul Kirill, Arhiepiscopul Tiranei, Durresului si al Intregii Albanii, Anastasie, si Mitropolitul Bisericii Ortodoxe din Tinuturile Cehiei si din Slovacia, Rastislav, impreuna cu ierarhii straini delegati ai Bisericilor Ortodoxe si ierarhii romani prezenti la hram.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si