Atunci a fost dusa de urgenta la spital si procuroarea a fost internata. Medicii au fost extrem de confuzi in stabilirea unui diagnostic in perioada respectiva, nefiind siguri ce are Luminita Sega. Pana la urma au aparut indicii ca ea ar fi fost otravita cu aluminiu.

Procuroarea Sega a murit in 2006, dupa un an si trei luni de suferinte crunte, iar diagnosticul pus a fost "intoxicatie sistematica cu aluminiu".

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei- wowbiz.ro

Acum, la mai bine de 10 ani de la tragedie, fratele ei a reusit sa primeasca acceptul deshumarii ei si urmeaza ca acest lucru sa se intample. El vrea sa afle ce s-a intamplat cu adevarat cu sora lui. "Urmatorul pas va fi prelevarea unor probe care sa ateste printr-un test toxicologic daca a fost otravita", a declarat Mircea Slavila pentru cei de la click.ro.

Luminita Sega a lucrat in dosare care il vizau pe Sorin Ovidiu Vintu ca "FNI", "Banca Agricola", dar si in dosare precum "Tigareta", "Magureanu-Giurtelecul Hododului", "Iliescu-Costea", "Eterna si fascinanta Romanie" sau "Stefan Riza". 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si