Dovezile principale pe care procurorii ieșeni se bazează sunt probele de sânge ale marocanului găsite pe un maiou al lui Youssef Ajniyah, dar şi pe un sutien al iubitei lui, Vanessa Burlacu.

Citeste si: O femeie a fost găsită fără suflare în camera de hotel. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu românca

Cei doi au fost găsiți la mijlocul lunii decembrie, într-un imobil din zona Moara de Vânt.

Tânărul a fost găsit cu 17 lovituri de cuțit pe corp, iar ea 33.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Procurorii spun că ucigașul și victima s-ar fi drogat cu protoxid de azot, un gaz ilariant folosit pentru umflarea baloanelor.

Pentru incriminarea lui Ahmed Sami el Bourkadi, procurorii se bazează pe probe ADN,. Telefoanele victimelor şi arma crimei nu au fost găsite, bănuindu-se că ar fi fost aruncate de către marocan într-un lac.

Citeste si: Cazul dublei crime de la Iași se aseamănă cu cazul „Elodia”. Ce metode au folosit anchetatorii

Anchetatorii dublei crime din Iași au apelat la metode folosite în cazul „Elodia” 

Anchetatorii dublei crime din Iași apelează la metode folosite în cazul „Elodia”. Noi informații din dosarul asasinatului învăluit în mister al celor doi studenți.

Citeste si: Zi decisivă pentru studentul marocan bănuit de dubla crimă de la Iași! Ahmed Sami El Bourkadi ar putea ieși din spatele gratiilor

Conform autorităților metodele folosite în cazul „Elodia” vor fi utilizate și în  cazul uciderii celor doi studenți de la Iași.   Criminaliștii care se ocupă de elucidarea misterului în cazul dublului asasinat din cartierul Moara de Vânt apelează la un aparat care a ajutat în dosarul dispariției avocatei Elodia Ghinescu.

Citeste si:  Răsturnare de situație în cazul studenților uciși la Iași. Tatăl Vanesei a fost arestat

Dezvăluirile au fost făcute de Raluca Andrei- avocata principalului suspect în cazul dublei crime de la Iași. Ea a declarat că în cadrul anchetei se va apela la metode folosite în cazul „Elodia”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si