Cercetările continuă în cazul femeii ucise de concubin, la Caraș-Severin. Din primele informații, femeia a fost lovită de mai multe ori în cap.

Femeia de la Caraș-Severin ar fi fost ucisă de concubinul ei

Aceasta a fost găsită în curtea casei sale, din comuna Fârliug, iar la câțiva metri distanță a fost găsit concubinul spânzurat.

Citește și: Povestea lui Dumitru Stratan, moldoveanul din Italia care și-a ucis fosta iubită: „Am ucis-o pe Yana așa cum m-a ucis și ea pe mine”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

”În urma efectuării cercetării la faţa locului, s-a stabilit faptul că, în după-amiaza zilei de 08.02.2023, numitul B.D.I i-ar fi aplicat concubinei S.A. mai multe lovituri cu corpuri contondente în zona capului, după care s-ar fi sinucis prin spânzurare cu ajutorul unei frânghii agăţate de scara care facilita accesul în podul casei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă, faptă prev. de art. 192 Cod penal şi violenţă în familie, faptă prev. de art. 199 Cod penal rap. la art. 188 alin. 1 Cod penal”, a transmis, joi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Crimă urmată de sinucidere la Caraș-Severin

”În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 14.10, poliţişti de la Poliţia Municipiului Reşiţa au fost sesizaţi despre faptul că în curtea unei case din comuna Fârliug o femeie a fost găsită decedată, în aceeaşi gospodărie fiind găsit spânzurat şi

concubinul acesteia”, a transmis, miercuri, IPJ Caraş-Severin.

Citește și: O femeie a fost dată dispărută în Capitală. Polițiștii cer sprijinul oamenilor pentru a o găsi

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, dar și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si