Ştire în curs de actualizare 

Update: Medicul a ieşit pe uşa din dos şi nu a dorit să vorbească cu presa. Cel mai probabil se simte ruşinată de situaţia în care este pusă. Au fost 3 ore pline de audieri, dar nicio declaraţie din partea femeii care a contribuit la moartea micuţului. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De mai bine de o oră, medicul care l-a operat pe Ştefan, copilul în vârstă de 1 an şi 10 luni care şi-a pierdut viaţa, este audiat de procurori.

Vă reamintim că Ştefan avea un an şi 10 luni, iar într-o sâmbătă dimineaţă s-a internat împreună cu mama lui la spitalul Sanador din Capitală. Urma să efectueze o operaţie simplă de hernie inghinală. Însă, după intervenţie şi trezirea din anestezie, micuţul s-a simţit tot mai rău şi după câteva ore a făcut stop cardiac.

"Era foarte somnolent după anestezie, am tot sesizat medicul, am tot sesizat că ceva nu este în regulă, pe la 11 noaptea i s-a făcut rău. Am mers disperată în camera asistentelor, a început să nu mai respire, nu aveau instrumentele necesare, a fost un haos, a fost un circ, nu ştiau de unde să îşi ia instrumentele, ce perfuzii să pună...total, total nepreăgătiţi şi incompetenţi.

Am sunat la SMURD, l-au resuscitat mai bine de o oră. Şi-a murit copilul...copilul a rămas în morgă până astăzi", a afirmat mama copilului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si