Close sidebar
Close sidebar

Procurorii DNA au cerut 14 ani de inchisoare pentru Puiu Popoviciu in dosarul terenului subevaluat

Procurorii DNA au cerut magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti 14 ani de inchisoare pentru Gabriel "Puiu" Popoviciu in dosarul terenului subevaluat in care au fost trimisi in judecata si fostii sefi de la DGIPI si DGA Cornel Serban si Petru Pitcovici.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Pentru Popoviciu dispuneti avand in vedere aceleasi argumente, pedeapsa de 14 ani de inchisoare. Pentru ca are concurs de infractiuni aplicati o pedeapsa complementara", au specificat procurorii in fata instantei, potrivit Mediafax.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pentru Ioan Niculae Alecu, rector al Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti (USAMV), trimis in judecata in acelasi dosar, procurorii au cerut 12 ami de inchisoare, la fel ca si pentru Andrei Mihai Bejinaru si Stefan Diaconescu, secretar stiintific si rector in cadrul USAMV Bucuresti la data comiterii faptelor.



Omul de afaceri Gabriel "Puiu" Popoviciu si fostii sefi de la DGIPI si DGA Cornel Serban si Petru Pitcovici au fost trimisi in judecata, in decembrie 2012, pentru fapte de coruptie in legatura cu tranzactionarea la un pret subevaluat a unui teren de 224 de hectare de la Universitatea de Stiinte Agronomice Bucuresti.

In acelasi dosar vor fi judecati Ioan Niculae Alecu, rector al Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti (USAMV) la data comiterii faptelor, Stefan Diaconescu, secretar stiintific si rector in cadrul USAMV Bucuresti la data comiterii faptelor, ambii pentru abuz in serviciu contra
intereselor publice, in forma calificata si continuata, si Andrei Mihai Bejinaru, pentru complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice, in forma calificata si continuata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI