Close sidebar
Close sidebar

Procurorii fac lumina in cazul primarului din Alba gasit mort cu cutitul infipt in piept. Ce s-a intamplat de fapt

Fostul primar PSD din Lunca Muresului, Ioan Rusu, a murit in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce i s-au aplicat mai multe lovituri de cutit in abdomen, torace si gat, care i-au cauzat o hemoragie puternica, scrie Mediafax.


DISTRIBUIE
acest articol

”Este vorba de o infractiune de omor, pentru asta se fac cercetari. Medicul legist va stabili exact cauza mortii violente. I s-a cauzat o hemoragie ca urmare a aplicarii mai multor lovituri de cutit in zona superioara a corpului, abdomen, torace si gat”, a spus pentru Mediafax prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Alba, Marius Ungureanu.

Acesta a adaugat ca decesul a venit la putin timp dupa cauzarea leziunilor.

Fostul primar al comunei Lunca Muresului, Ioan Rusu, a fost descoperit mort, duminica dimineata, langa masina personala. Trupul neinsufletit al barbatului ar fi fost gasit in jurul orei 4.00 dimineata, in apropierea dispensarului, pe o strada cu iesire intr-un camp, la marginea localitatii.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Potrivit unor surse neoficiale, se pare ca Ioan Rusu a plecat de acasa, sambata dupa-masa, pentru a-i duce unei cunostinte o suma de bani, dar nu a mai apucat sa se vada cu persoana respectiva.

Sotia fostului edil a fost cea care a anuntat politia, iar duminica dimineata barbatul a fost gasit de catre politisti fara suflare langa masina sa.

Acesta ar fi fost ucis cu 8 lovituri de cutit, iar politia ar fi gasit asupra lui suma de 1.000. de lei.
Ioan Rusu a fost primar al comunei Lunca Muresului in perioada 2012- 2016.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI