Procurorii au cerut ca Magdalena Şerban, femeia care a omorât o tânără, după ce a aruncat-o în faţa metroului, să facă închisoare pe viaţă. Magistraţii cer ca tentativa de omor să fie pedepsită cu 10 ani de închisoare şi pedeapsă pe viaţă pentru omor.

Noi apreciem că a acţionat cu intenţie, a prevăzut urmările. Vă solicităm să aveţi în vedere criteriile generale. A săvârşit acţiunile contra vieţii într-o modalitate extrem de gravă din care rezultă ferocitatea şi cruzimea inculpatei.

Pe latura penală, noi solicităm pedeapsa în detenţie de 10 ani pentru tentativă de omor. Pentru omor, solicităm condamnare detenţie pe viaţă şi pedepse accesorii”, a spus procurorul, citat de Mediafax.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Magdalena Şerban, criminala de la metrou, a împins în luna decembrie două fete în faţa metroului, în decurs de câteva ore. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si