Close sidebar
Close sidebar

Procurorul General al Romaniei, despre dosarul Hexi Pharma: "Azi vom avea un prejudiciu"

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a anuntat ca procurorii care se ocupa de ancheta in dosarul Hexi Pharma vor stabili care este prejudiciul in cauza. Acesta a precizat ca suma se poate schimba insa pe parcursul zilelor urmatoare.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Azi vom avea un prejudiciu. Ar putea sa se identifice noi prejudicii in zilele urmatoare", a declarat Augustin Lazar, potrivit Mediafax.

Totodata, acesta a anuntat ca si in cazul celuilalt dosar, deschis dupa moartea lui Dan Condrea, se vor efectua in continuare cercetari.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

"In asemenea cazuri se efectueaza expertize criminalistice, genetice, se realizeaza perchezitii informatice in mediile de stocare ridicate de la fata locului. Vor fi audiate si reaudiate toate persoanele de câte ori este necesar pentru a se clarifica toate aspectele", a precizat Augustin Lazar.


Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI