"Va fi o solutie in legatura cu accidentul in aceasta luna. Este aproape de finalizare, din datele pe care le am, expertiza tehnica asupra autoturismului. Vor putea solutiona in termen rezonabil aceasta cauza", a spus Augustin Lazar, duminica, la ceremonia pentru Ziua Justitiei, informeaza mediafax.

Referitor la ancheta dezinfectantilor diluati Hexi Pharma, procurorul general al României a declarat ca "este in curs procesul de constituire a partilor civile."

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

"Exista un volum de activitate in desfaşurare. Se desfaşoara activitati privind ridicari de acte, sunt spre sfârşit aceste activitati. Urmeaza analiza şi coroborarea cu expertizele care se fac pentru a vedea modul de eficacitate a solutiilor care au fost ridicate de la diverse spitale", a mai adaugat Augustin Lazar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si