Expertiza tehnica a masinii in care si-a pierdut viata patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, arata ca "problemele de directie si de franare" au fost ulterioare impactului, a declarat joi procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, potrivit hotnews.ro. "In aceasta cauza a evoluat cercetarea penala si suntem in masura sa spunem ca exista circa 280 de parti civile, unitati spitalicesti, care s-au constituit parti civile in cauza. Prejudiciul, asa cum a fost structurat, se ridica la 70 de milioane de lei, in acest moment.

Vom vedea in continuare cum se va delimita o sectiune a dosarului care sa poata fi solutionata intr-o perioada rezonabila", a declarat Augustin Lazar la sediul CSM, citat de Mediafax.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, si-a pierdut viata in urma unui accident auto produs pe 22 mai pe un drum din judetul Ilfov, in apropiere de localitatea Buftea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si