O atmosferă de înaltă clasă și o seară de gală, la superlativ. Asta a însemnat ceremonia de decernare a premiilor Galei Performanței și Excelenței, unde Kanal D și Kanal D2 au primit o serie de distincții importante. „Lansarea anului în media”, unul dintre cele mai importante premii ale acestui an, a revenit stației Kanal D2, pentru apariția fresh care a marcat pozitiv peisajul media din țara noastră.

Citește și: Stirile Kanal D difuzate duminică seara, prima opțiune a telespectatorilor din întreaga țară

„Premiul de excelență, lansarea anului în media, merge către Kanal D2. Mulțumesc ce emoții și ce responsabilitate în același timp. Eu sunt Radu Andrei Tudor și îmi revine onoarea și privilegiul să ridic acest premiu pentru lansarea Kanal D2.”

Kanal D2 a mai bifat au reușită: premiul de excelență pentru abordare editorială, care a revenit jurnalului informativ de la Kanal D2-NEWSTIME, prezentat de Radu Andrei Tudor. NEWSTIME este emisiunea informativă de la Kanal D2 care a venit cu o perspectivă proaspătă, dinamică, în ceea ce privește conținutul știrilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Radu Andrei Tudor, vedetă Kanal D2: „E tare fain să vezi recunoaștere și oamenii să sesizeze atunci când vrei să impui un nou concept pe piață, respectiv un jurnal care să în bine extraordinar on air-ul cu onlineul. Iar oamenii vin spre noi, ne descoperă, iar apoi ne devin telespectatori fideli.”

Andreea Mantea a fost premiată cu distincția „Cea mai îndrăgită și autentică prezentatoare de reality show din România” 

Andreea Mantea, celebră pentru carisma, empatia și energia ei molipsitoare, a fost premiată cu distincția „Cea mai îndrăgită și autentică prezentatoare de reality show din România”. Emisiunea pe care aceasta o prezintă „Casa Iubirii”, la Kanal D, a devenit un adevărat fenomen.

Andreea Mantea, vedetă Kanal D:  „Mă bucur din tot sufletul, nu pot decât să le mulțumesc celor care ne urmăresc, mă bucur din tot sufletul, vă mulțumesc și pentru acest premiu pentru că fără voi nu îl primeam, voi m-ați adus în această seară aici și de atâția ani de zile, indiferent de proiect ați fost alături de mine și vă mulțumesc din tot sufletul. Este al nostru.”

„ROventura”, emisiunea de reportaje de călătorie a fost onorată cu Premiul de excelență pentru promovarea și descoperirea celor mai interesante destinații turistice din România.

Andreea Străvoiu, vedetă Kanal D: „Noi avem această misiune de a le arăta celor de acasă și locurile mai puțin cunoscute.”

Adela Diaconu, organizator gală: „De 13 ani premiem excelența și performanța campioni mondiali și olimpici, vedete de categorie din toate domeniile.”

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Ajunsă la a 13-a ediție, gala care celebrează personalități din diverse domenii de activitate precum televiziune, sport sau medicină a adunat pe covorul roșu o serie de nume sonore ale vieții publice și a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si