Un elev de clasa a VII-a dintr-o școală din Brașov și-ar fi șantajat profesoara de istorie pentru o notă mai mare, transmite presa locală.

Profesoară din Brașov șantajată cu poze compromițătoare

Elevul ar fi amenințat-o pe profesoară că va posta pe rețelele de socializare poze cu fiica acesteia în ipostaze indecente, dacă nu-i dă o notă mai bună la istorie, relatează Radio România Brașov.

Citește și: Momente de panică la o școală din Iași. Un elev a adus în unitatea de învățământ un element de muniție. Pirotehniștii au intervenit de urgență

Profesoara de la Liceul cu Program Sportiv s-a adresat autorităților, dar a anunțat, ulterior, și conducerea școlii, potrivit sursei citate.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Acest caz este unul oarecum atipic, pentru că e un caz de șantaj de la un elev de clasa a VII-a către un profesor. Ce vă putem spune este că am aflat relativ târziu de această situație, pentru că într-o primă fază doamna profesoară de istorie de la Liceul cu Program Sportiv s-a adresat în mod direct Biroului de Poliției de Siguranță Școlară”, a declarat purtătorul de cuvânt al instituției, Valentin Bucur.

Conform primelor informații, ambii copii care au fost protagoniștii acestor evenimente au fost transferați la două școli diferite.

Liceul cu Program Sportiv din Brasov

Liceul cu Program Sportiv din Brasov

[Sursa foto: Facebook]

Ce a pățit elevul șantajist?

Elevul șantajist are nota scăzută la purtare. Tocmai de la această decizie a conducerii școlii ar fi degenerat situația.

„Inițial, profesorii de la clasa elevului respectiv au sesizat faptul că elevul deranjează orele, că are un comportament necorespunzător la ore și atunci consiliul profesorilor clasei a decis scăderea notei la purtare și monitorizarea comportamentului elevului", a mai declarat Valentin Bucur, pentru

Radio România Brașov. 

După două sau trei luni de monitorizare au constatat că s-au înrăutățit lucrurile și evident că au rămas, în continuare, cu decizia de a-i scădea nota la purtare chiar la nota patru. Acela a fost momentul în care lucrurile au degenerat, potrivit sursei citate. 

Poliția Brașov a deschis un dosar în acest caz și face cercetări pentru infracțiuni de amenințare. Cercetările au loc sub supravegherea unui procuror de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Profesoară din Brașov șantajată cu poze compromițătoare

Profesoară din Brașov șantajată cu poze compromițătoare

[Sursa foto: Pexels]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si