Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Profesoară din Brașov, șantajată de un elev de clasa a VII-a cu poze compromițătoare. Ce s-a întâmplat după ce cadrul didactic a apelat la ajutorul autorităților?

O profesoară din Brașov ar fi fost șantajată de un elev de clasa a VII-a cu poze compromițătoare, pe care copilul le-ar fi avut cu fiica cadrului didactic. Ce urmărea, de fapt, elevul și cum a fost prins?

Sorin Negru,

Profesoară din Brașov șantajată cu poze compromițătoare

[Sursa foto: Pexels.com ]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un elev de clasa a VII-a dintr-o școală din Brașov și-ar fi șantajat profesoara de istorie pentru o notă mai mare, transmite presa locală.

Profesoară din Brașov șantajată cu poze compromițătoare

Elevul ar fi amenințat-o pe profesoară că va posta pe rețelele de socializare poze cu fiica acesteia în ipostaze indecente, dacă nu-i dă o notă mai bună la istorie, relatează Radio România Brașov.

Citește și: Momente de panică la o școală din Iași. Un elev a adus în unitatea de învățământ un element de muniție. Pirotehniștii au intervenit de urgență

Profesoara de la Liceul cu Program Sportiv s-a adresat autorităților, dar a anunțat, ulterior, și conducerea școlii, potrivit sursei citate.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Acest caz este unul oarecum atipic, pentru că e un caz de șantaj de la un elev de clasa a VII-a către un profesor. Ce vă putem spune este că am aflat relativ târziu de această situație, pentru că într-o primă fază doamna profesoară de istorie de la Liceul cu Program Sportiv s-a adresat în mod direct Biroului de Poliției de Siguranță Școlară”, a declarat purtătorul de cuvânt al instituției, Valentin Bucur.

Conform primelor informații, ambii copii care au fost protagoniștii acestor evenimente au fost transferați la două școli diferite.

Liceul cu Program Sportiv din Brasov

[Sursa foto: Facebook]

Ce a pățit elevul șantajist?

Elevul șantajist are nota scăzută la purtare. Tocmai de la această decizie a conducerii școlii ar fi degenerat situația.

„Inițial, profesorii de la clasa elevului respectiv au sesizat faptul că elevul deranjează orele, că are un comportament necorespunzător la ore și atunci consiliul profesorilor clasei a decis scăderea notei la purtare și monitorizarea comportamentului elevului", a mai declarat Valentin Bucur, pentru Radio România Brașov. 

După două sau trei luni de monitorizare au constatat că s-au înrăutățit lucrurile și evident că au rămas, în continuare, cu decizia de a-i scădea nota la purtare chiar la nota patru. Acela a fost momentul în care lucrurile au degenerat, potrivit sursei citate. 

Poliția Brașov a deschis un dosar în acest caz și face cercetări pentru infracțiuni de amenințare. Cercetările au loc sub supravegherea unui procuror de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Profesoară din Brașov șantajată cu poze compromițătoare

[Sursa foto: Pexels]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI