Close sidebar
Close sidebar

Profesoara din Miercurea Ciuc, snopita in bataie in timpul orelor de curs

Un nou caz de violenta impotriva profesorilor a avut loc intr-o scoala din Romania. Victima a fost o profesoara gimnaziu din Miercurea Ciuc.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, ca elevul s-a ridicat in timpul orei si, fara niciun motiv, si-a agresat profesoara.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

”E regretabil ca se intampla, dar vorbim de o profesoara de la o scoala de Miercurea Ciuc, agresata, impinsa si lovita de un elev de clasa a 7-a. Baiatul pare ca fara niciun motiv a lovit-o, s-a ridicat din banca si s-a indreptat spre profesoara. Am inregistrat un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri sau alte violente”, a spus Gheorghe Filip.

Profesoara a refuzat interventia ambulantei, care a venit dupa un telefon la numarul de urgenta 112.
 

”Nu vorbim de leziuni grave, ci doar de gravitatea evenimentului in sine. Ne intereseaza sa clarificam problema, dar in mod major, primordial, nu sa pedepsim, ci sa prevenim sa nu se mai repete. Am luat legatura cu ISJ Harghita, dar vom avea discutii si cu parintii, profesoara, cadrele didactice, elevul si toti cei implicati.

E mai important sa-l corectam pe copil decat sa-l pedepsim”, a mai spus Gheorghe Filip.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI