UPDATE:  Marius Sandulache, un baiat de 18 ani, s-a sinucis cand a aflat ca profa de romana cu care se iubea ar vrea ca relatia lor de amor sa inceteze. S-a aruncat in raul Bistrita si a fost gasit dupa o luna, spre disperarea parintilor sai care sperau ca baiatul s-ar fi putut refugia la vreo manastire si se va intoarce acasa.
Crinela Marc, profa de romana, este arestata pentru act sexual cu un minor.

Asa a aflat toata lumea ca este insarcinata in sapte luni, posibil cu baiatul care si-a luat viata in luna noiembrie 2016, scrie   Click.

Surse judiciare sustin ca femeia a recunoscut relatia de amor cu propriul elev. In plus, oamenii legii au gasit dovezi clare ale acestei legaturi nefiresti intre un cadru didactic si elev, scrie adevarul.ro. Pe tableta femeii au fost gasite mai multe conversatii. Acestea aveau raspuns pe tableta baiatului. Daca va fi gasita vinovata, femeia risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 3, la 10 ani, daca nu se iau in calcul circumstantele atenuante.

 

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

 

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Neamt, Elena Bulgarea, a declarat, miercuri, ca profesoara a fost retinuta marti, pentru act sexual un minor.

Cadrul didactic va fi prezentat, miercuri, instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Potrivit anchetatorilor, profesoara, care preda limba romana la Seminarul Teologic din Piatra Neamt, este acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev de clasa XI-a, timp de aproape jumatate de an. In luna noiembrie a anului trecut, adolescentul s-a sinucis, iar politistii au deschis o ancheta in acest caz.

Elena Bulgarea a precizat ca cercetarile in cazul profesoarei au fost declansate in urma anchetei facute dupa sinuciderea elevului.

Cadrul didactic a fost audiata de politisti si ulterior retinuta.

Conform presei locale, profesoara este casatorita cu un preot si are trei copii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si