Close sidebar
Close sidebar

Profesoara le-a cerut elevilor să plece afară din clasă în pauză! Un elev nu a ascultat-o și a vrut să vadă ce se întâmplă. A înregistrat totul și ce a urmat între orice iamginație!

Profesoara le-a cerut elevilor săi ca în pauză să iasă afară din clasă. Însă, unul dintre copii a vrut să vadă ce întâmplă în spatele ușilor închise.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Le-a cerut elevilor să plece un pic afară din clasă, în pauză, pentru că vrea să rămână singură. Însă nimeni nu se aștepta la ceea ce avea să urmeze.

Unui elev i s-a părut extrem de ciudată cererea, așa că a decis să o înregistreze pe profesoară prin geamul ușii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Toți însă au rămas șocați de ce făcea femeia de 24 de ani. Samantha Cox din Indiana, SUA, a fost surprinsă prizând cocaină, scrie Daily Mail.

Femeia a fost reținută imediat de poliție pentru posesie și consum de droguri, însă a fost eliberată ulterior, după ce a plătit o cauțiune în valoare de 1000 de dolari.

Nu este clar încă de cât timp lucra femeia în acea instituție de învățământ, însă ancheta este în desfășurare.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI