Florina Pastina a fost implicata intr-un incident extrem de sangeros miercurea trecuta, la ora 7:00 dimineata, in casa ei din Croydon, sudul Londrei. Echipajul de politie a gasit in casa trei persoane ranite, Florina fiind transportata la spital in stare critica. Din pacate profesoara de origine romana nu a reusit sa depaseasca momentele critice si a a murit cateva zile mai tarziu, in spital.

Citeste si: Politista din Arges, amenintata cu moartea de un sofer pe care l-a sanctionat. "O mut eu la cimitir!"

Prietena Florinei este devastata de moartea ei si a adus un omagiu. Potrivit Ionelei Novac, Florina iubea pisicilesi era o pasionata de cinematografie. Ea a povestit pentru Standard.co.uk ca Florina Pastina, pe care o stia de sapte ani, a ajutat-o la nasterea fiului ei, anul trecut.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Circumstantele producerii acestei tragedii sunt inca invaluite in mister. Politia nu a facut public niciun alt nume, doar al persoanei decedate. De asemenea, a facut nenumarate apeluri catre vecini sau prieteni sa ofere detalii suplimentare, in cazul in care detin vreo informatie cu privire la incident.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si