Profesoara care a spus „Bună ziua, fetelor” ("good afternoon, girls") la ora de curs a fost forțată să-și ceară scuze într-un conflict de gen cu elevele.

Citește și: FOTO- O mamă și-a predat prorpiul copil autorităților, după ce fiul ei a comis o crimă: „Nu-l pot lăsa să plece nicăieri”

O profesoară susține că a fost umilită după ce a fost obligată să-și ceară scuze elevilor de la o școală privată de fete pentru că le-a numit fete.

Caz șocant la o școală de fete

Cazul incredibil a avut loc la o școală privată de fete cu taxe piperate de școlarizare, potrivit Fox News.

Elevele de 12-13 ani s-au plâns de exprimarea profesoarei și au spus că nu toată lumea din clasă s-a identificat ca femeie.

Citește și: Condamnare pe viață pentru un tânăr care a ucis şapte elevi şi doi profesori

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit sursei citate, profesoara de filosofie și educație religioasă a fost nevoită să își ceară scuze după ce a spus „bună ziua, fetelor” la începutul lecției.

Elevii și-au scris toate numele și pronumele pe tablă a doua zi, unul dintre copii folosind pronumele ei/ele (they/them).

Protestul elevelor împotriva profesoarei

Copiii de clasa a șaptea au organizat, de asemenea, un protest la prânz după ce femeia a refuzat să recunoască cererea lor cu privire la utilizarea unui termen neutru.

Elevele au decis să implice părinții în scandal dacă pronumele preferate ale unora diferă de sexul lor biologic, a raportat The Mail on Sunday.

Într-o analiză în curs de desfășurare a problemelor de gen pentru copii și adolescenți, profesoara a declarat că situația a avut loc în mai 2021, la mai puțin de o săptămână după ce experți de „diversitate și incluziune” au venit la clasă.

Elevele au protestat împotriva discriminării

Inspectorii le-au vorbit elevelor despre problemele gen și pronume și le-au arătat un videoclip care discuta despre identitățile de gen și despre sexul atribuit la naștere.

„Mi s-a spus că au făcut pancarte cu sloganuri precum „Viețile transgender contează”, a spus cadrul didactic. „Înainte de sfârșitul săptămânii, eram într-un fel de proces disciplinar și șeful de an îmi spunea că trebuie să le cer scuze fetelor”.

Profesoara, care a cerut să rămână anonimă pentru a-i proteja pe elevi, a spus că administrația școlii a refuzat ulterior să-i prelungească contractul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si