Un angajat al unui centru de plasament din Tulcea a transmis joi presei o scrisoare in care sustine ca un baiat de 17 ani, aflat in plasament, ar avea o relatie nepotrivita cu o profesoara de la unitatea de invatamant pe care o frecventeaza, si anume scoala Speciala numarul 14 Tulcea.

“Copilul se lauda ca se intalneste cu Mirela si ca face tot felul de lucruri greu de imaginat si de inteles.

Din cate stiu eu, profesoara nu mai lucreaza la scoala pentru ca doamna director de acolo a sfatuit-o sa-si dea demisia, prin februarie, pentru a nu iesi cazul la iveala. insa ei tot se intalnesc. Au fost vazuti impreuna prin diverse locuri din oras”, se arata in scrisoarea respectiva.

Sursa citata a mai spus ca relatia dintre profesoara si elev ar dura de la inceputul anului scolar si directoarea ar fi stiut de acest caz.

“Relatia dureaza de la inceputul anului scolar. Directoarea scolii a protejat-o pe angajata, dar nu s-a gandit ca face rau copilului. Dupa ce a plecat profesoara de la scoala, copilul povestea ca directoarea il chema in biroul ei si discutau tot felul de lucruri legate de relatia dintre el si profesoara”, se mai arata in scrisoare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Persoana care face aceste afirmatii sustine ca exista mesaje luate din telefonul baiatului care demonstreaza care era relatia lor, ca ea i-ar fi spus poezii de dragoste, iar el i-ar fi transmis ca o iubeste.

Directorul DGASPC Tulcea, Gabriel Marinov, a declarat pentru News.ro ca la nivelul institutiei pe care o conduce a inceput o ancheta. El a precizat ca seful centrului de plasament remarcase ca elevul se bucura de o atentie speciala din partea profesoarei respective, motiv pentru care au mers la scoala speciala si au stat de vorba cu directoarea.

“La nivelul Directiei am instituit masuri pentru a realiza o ancheta. Am aflat acum din partea sefului de centru ca existau elemente, nu neaparat de ingrijorare, dar de atentie speciala, fapt care i-a determinat pe lucratorii centrului respectiv sa se deplaseze la scoala Speciala tulcea acolo unde invata elevii nostri sa discute cu directorul institutiei respective. Am inteles ca a avut loc o discutie intre seful de centru, directorul scolii numarul 14 si doamna respectiva. Doamna profesoara a negat totul. Ea si-a dat demisia de la scoala speciala in luna ianuarie”, a declarat seful DGASPC Tulcea.

El a spus ca acest comportament care a atras atentia angajatilor centrului respectiv a avut loc in timpul vacantei de iarna. “Comportamentul care a atras atentia lucratorilor nostri s-a petrecut in timpul vacantei de iarna, la sfarsitul lui decembrie, inceputul lui ianuarie. Nu am avut elemente concrete,  doar suspiciuni. De exemplu, a avut loc o discutie telefonica la o ora mai tarzie si acest lucru a atras atentia. Dar nu stim continutul discutiei”, a explicat Gabriel Marinov.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Elevul are 17 ani si este incadrat in gradul de handicap mediu.

Marinov sustine ca nu stia de mesajele pe care si le-ar fi transmis profesoara si elevului, afland de acestea in cursul zilei de joi. El a mentionat ca in cazul in care ancheta DGASPC va confirma toate aceste acuzatii, atunci va sesiza si politia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si