Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Profesor cercetat penal pentru hărţuire, după ce a trimis unei eleve mai multe mesaje cu tentă sexuală

Un profesor de 42 de ani, din oraşul Pecica, judeţul Arad, este cercetat penal pentru hărţuire, după ce a trimis mai multe mesaje cu tentă sexuală unei eleve de 16 ani.

Laura Macovei,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Părinții fetei au anunțat poliția

Adolescenta le-a spus părinţilor ei ce se întâmplă, iar aceştia au sesizat poliţia. Oamenii legii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului.

Potrivit anchetatorilor, este vorba despre un profesor de sport de la Liceul „Gheorghe Lazăr” Pecica, de 42 de ani, care a trimis mai multe mesaje cu tentă sexuală unei eleve de 16 ani la a cărei clasă nu predă.

Citeste si: Klaus Iohannis, mesaj pentru români de la summit-ul NATO. "Pot să spun cu mâna pe inimă că România nu este în pericol"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Poliţiştii oraşului Pecica au fost sesizaţi prin plângere penală, au întocmit un dosar penal si continuă cercetările pentru hărţuire ”, transmite IPJ Arad.

Cazuri de agresiune sexuală, tot mai răspândite în România

Începutul anului 2022 a fost unul greu pentru familiile unei fete de 14 și a unui băiat de 15 ani. Primul caz, cel din ianuarie, a pus sub acuzare un profesor și o educatoare din Suceava, profesorul fiind cel răspunzător de agresiune sexuală asupra fete, iar educatoarea ar fi agresat alte trei. 

Citeste si: Jens Stoltenberg: Un atac chimic al Rusiei „ar schimba enorm natura” conflictului

În februarie 2022, un profesor din Botoșani a fost acuzat de agresiune sexuală asupra unui elev de clasa a IX-a. Surse din anchetă spun că profesorul l-ar fi îmbrățișat pe băiatul de 15 ani și l-ar fi sărutat pe obraz, iar copilul a povestit acasă ce a pățit. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI