Un profesor de matematică care predă la Școala Gimnazială din Răzvani, Călărași este acuzat de fapte deosebit de grave! Două minore de 14 și 17 ani au povestit că au fost atinse în locuri intime de bărbatul în vârstă de 52 de ani.

Ce au găsit oamenii legii în casa profesorului de matematică?

Acum, profesorul a fost reținut de poliţiştii din Călăraşi, pentru 24 de ore, el fiind acuzat de agresiune.

Totul s-ar fi întâmplat în timpul meditațiilor oferite de profesor la el acasă.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, de 52 de ani, bănuit de agresiune sexuală. Din cercetări a reieşit că, în luna martie a anului 2023 şi în luna februarie a.c., în timpul orelor de meditaţie pe care le oferea la domiciliu, bărbatul ar fi atins în scop sexual două tinere, de 14 şi 17 ani ”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Călăraşi.

Profesor agresiune sexuală Călărași

Imagine reprezentativă pentru un profesor de matematică.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Scene teribile în apropierea unui parc din Capitală! Un adolescent a vrut să-și omoare dealerul ca să nu mai plătească drogurile

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Autoritățile au demarat o anchetă în acest caz. Marți, din casa dascălului au fost ridicate mai multe bunuri, precum patru telefoane, două laptopuri, două camere video, două tablete, dar şi o cameră de supraveghere. Acum, urmează ca bărbatul să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. El nu recunoaște nimic până în acest moment.

Profesoară de franceză acuzată de aluzii intime cu elevii 

La sfârșitul lunii ianuarie o altă profesoară din Brașov a fost acuzată de limbaj și comportament cu conotații intime în relația cu elevii clasei a VII-a.

Profesoară acuzată Brașov

Ea este profesoara de franceză din Brașov acuzată de limbaj nepotrivit cu elevii.

[Sursa foto: TikTok]

Citește și: Sorin Anghel, afaceristul ucis în hotelul de la Padina ar avea legături cu clanuri interlope. Ce lucruri dubioase s-ar mai fi întâmplat la petrecere?

În vârstă de 26 de ani, Andreea Condurache ar fi foarte activă și pe TikTok, acolo unde postează mesaje legate de expresii românești care, traduse în franceză, sună vulgar. 

”Mă văd şi tânără şi frumuşică. Eu prefer singură să şterg tabla, că o şterg mai bine decât ei. Te apleci, fără să vrei. Dacă ești într-o rochiță se uită, n-ai cum. Cu ce ar trebui să mă îmbrac, să mă îmbrac ca la mănăstire?”, spune profesoara într-un videoclip. Momentan, cadrul didactic continuă să își țină orele, deoarece nu a fost luată o măsură împotriva ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si